vineri, 11 martie 2011

"Anunţ: Vând femei" - 12 Martie 2011 - Ora 11:00

             Conform www.ziarulargesul.ro, mâine, la ora 11, la Teatrul „Alexandru Davila” - Piteşti va avea loc spectacolul cu piesa „Anunţ: vând femei - o dramă care poate fi a oricui”, la care au fost invitaţi să participe peste 150 de elevi din Piteşti. Evenimentul face parte din campania pentru prevenirea şi combaterea traficului de persoane desfăşurată de Poliţia Argeş, Centrul Regional Piteşti al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) şi Asociaţia „Orfanii 2000”.

             Deşi voi fi prezent la acest spectacol, aşteptările din partea mea nu sunt foarte mari. Numele instituţiilor implicate în organizare nu mă impresionează. Cunosc personal lipsa de interes arătată de acestea faţă de diverse colaborări cu şcolile şi liceele din Argeş pentru activităţi de prevenire. Nici în ceea ce priveşte calitatea publicului, nu îmi fac mari speranţe de mai bine. Având în vedere vârsta invitaţilor, probabil voi avea  "plăcerea" să privesc spectacolul acompaniat de cronţănit de floricele şi chipsuri. Mă aştept, de asemenea ca o mare parte din public să aibă în dotare telefoanele mobile din care este foarte posibil să răsune "cultura" lor muzicală. 

              Vă recomand, totuşi să participaţi la spectacol, în speranţa că actorii ne vor face o surpriză plăcută. Promit şi un update pentru acest articol, maine seară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu